קורס מתמטיקה
לבוגרי כיתה ט'
הכנה לתיכון

קורס קיץ מיועד לבוגרי כיתות ט’ רגע לפני כניסת לתיכון.
קורס מתמקד בנושאים הרלוונטיים לתיכון בכל רמות הלימוד ואפילו “נכנס” לחלק מהנושאים של כיתה י’, שיקל על הילדים להשתלב מהר יותר בשיעורי המתמטיקה בעתיד.

קורס קיץ מתמטיקה לבוגרי כיתה ט' לקראת מבחן מעבר הכנה לתיכון

הילד/ה שלך מוכן/ה לתיכון?

המעבר לתיכון מביא איתו שינוי משמעותי בקצב, בכמות הדרישות ובציפיות מהתלמידים.
כבר אין "מורה שמסביר שוב" או "מבחן בקלות" – הלמידה דורשת יותר עצמאות, אחריות ועמידה בלחצים.
הציונים כבר לא נשארים בין הילד למורה – הם מצטברים לתעודת בגרות שתשפיע על עתידו/ה.

מה יכול להקשות על הילד/ה שלך בתחילת י'-י"א?

תוצאות מבחן מעבר ייקבעו
באיזו רמה וכמה יחידות התלמיד/ה ילמדו לבגרות.

אנחנו כאן כדי לעזור לבנות ביטחון ולהדביק את הפערים – לפני שמתחילים.

אז לפני שנרשמים
למה דווקא הקורס הזה?

קורס ייחודי

קורס נבנה וחובר במיוחד עבור בוגרי כיתה ט' ע"י אנטון פיליפנקו (מורה מנוסה המלמד בבתי ספר עירוניים, מתמחה בשיטות מתמטיות חדישות ושיפור יכולות)

קבוצות קטנות

בקבוצה ילמדו עד 10 תלמידים
במהלך הקורס תלמידים נמצאים בקשר קבוע עם המורה ומקבלים מענה לכל השאלות גם במהלך השבוע.

16 שיעורים

נפגשים פעמיים בשבוע במהלך הקיץ למשך 60 דקות.
מסגרת קבועה, ממוקדת ומותאמת במיוחד לשמירה על רצף ועניין במהלך חופשת הקיץ.

מתי יתקיימו השיעורים

או

במהלך הקורס נלמד:

* פתיחת קורס מותנה בהרשמה של 4 תלמידים לפחות

חממת פאי פלוס
תרגול, קצב וביטחון לקראת המעבר לתיכון

גם בקיץ – ממשיכים בחממה!
חממת פאי פלוס מיועדת לבוגרי כיתה ט', שנמצאים רגע לפני העלייה לתיכון.
המפגשים מספקים תרגול מתמטי, שיפור קצב העבודה והסתגלות לדרישות הלמידה בתיכון.

עלות ההשתתפות
לכל חודשי הקיץ (יולי–אוגוסט)

קורס ההכנה למבחן מעבר
מחיר: 900 ש"ח

חממת פאי פלוס
300 ש"ח בלבד

לתלמידי הקורס בלבד

חממת פאי פלוס
450 ש"ח

לתלמידים חיצוניים

חשוב לדעת!

הקורס כולו נבנה כמסלול שלם – לא ניתן לפצל תשלום או להירשם לחלק מהמפגשים בלבד.
השיעורים מתקיימים במהלך חודשי יולי–אוגוסט.

להרשמה ותשלום מהיר

אולי יעניין אתכם...

פרויקט חממה של פאי פלוס

חממת פאי פלוס

"חממה" היא פרויקט ייחודי שמעניק לילדים הזדמנות לא רק ללמוד, אלא גם לרכוש הרגלים ומיומנויות שיעזרו להם להצליח בלימודים ובחיים.

קרא עוד »